Biografie

Wij zijn Animal Road.

Ons hoofddoel is om mensen te vermaken met onze muziek. De muziek die we maken kan alle kanten in. Zo zijn er nummers die uit de Rock ‘n Roll stappen (Downtown Dolly), maar ook nummers die rechtstreeks van de Singer-Songwriter kant komen (Jack Shit!). Zo blijft ieder optreden (en onze Spotify lijst) lekker fris en afwisselend voor iedereen die zijn/haar oor eraan wil lenen.

Animal Road is een band met haar roots in de omgeving van Den Bosch. Deze band, bestaande uit een vijftal rockers voorziet de avond van een mooi gevarieerd programma. Het beste samen te vatten als poprock met een ruige rand. Met hun zomerse vibes, harmonieuze samenzang, stevig gitaarwerk en up-tempo nummers maakt Animal Road samen met het publiek van ieder optreden een speciale beleving, waar iedereen zich in kan vinden.

Na optredens op festivals zoals Festyland, Kersenpop, Rock am Ringoven, Pleinpop Schijndel en podia zoals De Pul in Uden en W2 Poppodium in ‘s-Hertogenbosch is Animal Road helemaal klaar om ieder festivalseizoen opnieuw te veroveren.

Bandleden

Rick van Osta

Zang, Keytar & Gitaar

Ties Jeeninga

Gitaar & Zang

Max Klotz

Gitaar & Zang

Mathijs Geurts

Basgitaar

Pieter Scheffers

Drums